sunnuntai, 19. elokuu 2012

Blogi

Kakku- ja piparikuviani löytyy nyt myös täältä:

http://ninnaleipoo.blogspot.fi/

Mukana myös nukkekoti ja puutarhaosiot.

lauantai, 28. heinäkuu 2012

Tiedotusta

Vuodatuksen ylläpito on tiedottanut seuraavaa:

 

30.6 tapahtuneen sähkökatkoksen yhteydessä Vuodatuksen vanha kuvapalvelin kärsi vaurioita, joiden takia kuvat elokuusta 2009 eteenpäin ovat hävinneet. Elokuuta 2009 edeltävät kuvat saatiin palautettua vanhoista kopioista.

 

Tämän vuoksi myös minun blogini on ollut lähes kuvaton jo jonkin aikaa ja ei näemmä tule entiselleen. En näe vaivan arvoiseksi kaivella kuvia uudestaan muistikorteita ja tietokoneeltani joka kirjoitukseen erikseen, joten katsellaan miten jatkossa teen.....

keskiviikko, 9. toukokuu 2012

Tarjoiluja

Toukokuun alku on yhtä juhlaa. On synttäreitä (kahdet) , kaverisynttäreitä ja vappu. Äitienpäivänä sitten ei enää jaksa makeaa syödäkään.

Kuvissa mm. Aleksanterinleivoksia, vaaleanpunainen käpykakku, kahvikakkua pinkillä suklaakoristelulla ja autokakku miehelle, lasten koristelemana.

keskiviikko, 9. toukokuu 2012

Lohivoileipäkakku

Lohivoileipäkakkua lamminsavulohi ja muna-täytteellä. Koristeena kylmäsavulohiruusuja, katkarapuja, keltaisia sekä punaisia tomaatteja, kurkkua ja tilliä.

itselle tehty ja viimeinen pala meni eilen.

keskiviikko, 9. toukokuu 2012

Tuparilahja - idea

Askarreltiin lasten kanssa aikaisemmin keväällä tupareille viemiseksi Angry Birds juomasta "sikspäkki"  (kyseessä 8-9v. kutsujana ja vieraina). Mitä isot edellä, sitä pienet perässä.